O plesnoj školi

Ako želite da naučite prve korake i probudite svoje plesne veštine, rekreirate se uz ples ili se pripremite za važan životni događaj, kao što je venčanje ili maturski ples, pozvani ste u plesnu školu "Ritam Plus".

Od 1995. godine plesna škola "Ritam Plus" je bila mesto okupljanja i zabave za veliki broj dece i njihovih roditelja.
Ako želite da naučite prve korake i probudite svoje plesne veštine, rekreirate se uz ples ili se pripremite za važan životni događaj, kao što je venčanje ili maturski ples, pozvani ste u plesnu školu "Ritam Plus". Pošto smo plesna škola sa dugom tradicijom rada u oblasti plesa na svim nivoima, od plesnih igrica za najmlađe, plesne animacije odraslih, rekreacije starijih osoba, do takmičarskih plesova i vrhunskih rezultata na domaćim i inostranim takmičenjima, možete nam verovati da ćemo zadovoljiti sve Vaše zahteve.

Plesna škola "Ritam Plus" koristi dve sale za održavanje časova:
1. Baletna sala OŠ "Svetozar Miletić"', Nemanjina 25, Zemun
2. Svečana sala OŠ "Lazar Savatić", Kej Oslobođenja 27, Zemun

Društveni plesovi

Svim ljubiteljima plesnih ritmova i pokreta uz muziku, nudimo zabavni plesni trening uz energične ritmove STANDARDNIH, LATINO-AMERIČKIH I DRUŠTVENIH PLESOVA. Plesaćemo u grupi, tako da se možete samostalno prijaviti, ali naravno možete doći i u društvu Vaših poznanika kako bi se osećali još prijatnije i opuštenije. Kako se uvek trudimo da spojimo prijatno sa korisnim, možemo Vas uveriti da ćete pored zabave i zadovoljstva tokom plesa steći i opštu psihofizičku kondiciju, poboljšati držanje i oblikovati svoje telo.

Ples za odrasle

Za individualne časove imamo veoma iskusan tim instruktora i trenera koji Vas neće samo učiti već i plesati sa Vama. Želite da nadogradite svoje plesne veštine? Pridružite nam se na plesnim večerima i plesnim radionicama koje organizijemo u posebnim terminima.

Ples za decu i omladinu

Učenje plesne veštine u najranijem periodu deteta utiče na uravnoteženje fizičkih, intelektualnih, emocionalnih i socijalnih svojstava deteta. Deca se igraju iz zadovoljstva ali za njih ples nije samo zabava već i aktivnost kojom zadovoljavaju svoje osnovne potrebe kojim se obezbeđuje jedinstvo fizičkog, intelektualnog i socio-emocionalnog razvoja deteta.

Upis u plesnu školu "Ritam Plus" moguć je tokom cele godine

Plesni kursevi su podeljeni u 4 nivoa:
• Osnovni (2 meseca)
• Srednji (2 meseca)
• Viši (2 meseca)
• Sportski (4 meseca)

Plesna škola "Ritam Plus" nudi mogućnost plesnih vežbi i plesne rekreacije za sve.